Zalakaros

Hotel Freya

Lega neposredno preko največjega termalnega kopališča v tem delu Evrope, Granit, z več kot 5.000 m2 vodnih površin, zagotavlja hotelu Freya tisto, kar si želijo mnogi hoteli. Podzemni tunel, ki vodi neposredno...
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lega: Lega neposredno preko največjega termalnega kopališča v tem delu Evrope, Granit, z več kot 5.000 m2 vodnih površin, zagotavlja hotelu Freya tisto, kar si želijo mnogi hoteli. Podzemni tunel, ki vodi neposredno v termalno kopališče je edinstven v kraju Zalakaros in vam omogoča da brez skrbi in oblačenja, v kopalnem plašču, prečkate cestišče in se odpravite na razvajanje v sproščujočo termalno in zdravilno vodo. Samo mesto je eno najbolj priljubljenih Madžarskih letovišč in je od slovensko-madžarske meje oddaljeno le 55 km. Hotel je od centra mest Zalakaros, kjer so tržnica, trgovine in lokali, oddaljen 200 m.

Hotelska ponudba: Glavna prednost hotela je vsekakor neposredna povezava s termalnim kopališčem, še vedno pa boste v hotelu lahko uživali v številnih odličnih storitvah, ki jih ponujajo. V avli z recepcijo, kjer lahko najamete tudi sef, in barom vas bodo pozdravili prijazni uslužbenci, ki večinoma govorijo tudi hrvaško. V veliki restavraciji vam bodo postregli z izbranimi domačimi in mednarodnimi jedmi ter vrhunskimi madžarskimi vini. Na voljo so še konferenčni prostori, trgovinica s spominki, kozmetični in frizerski salon, otroški klub, biljard in veliko vrst masaž. Vsi, ki si želite bolj razgibanih počitnic, se boste zagotovo odpravili na bližnja igrišča za tenis, na ježo ali kolesarjenje po bližnji ali daljni okolici ali si privoščili pogled iz ptičje perspektive na Zalakaros s toplozračnim balonom. O vseh teh aktivnostih vas bo osebje z veseljem informiralo.

 

Wellness&Spa: Termalno kopališče Granit je največje v tem delu Evrope in je bilo zgrajeno leta 1965. V kopališču ponujajo obilico različnih storitev, ki so razdeljene na zdraviliški, termalni in zabavni sklop. Tako se bodo v zdraviliški del odpravili vsi, ki jih pestijo kakšne zdravstvene težave in se prepustili vplivom vode, ki velja za eno najbolj zdravilnih v Evropi. Testiranja so pokazala, da je voda rahlo radioaktivna, vendar v pozitivnem smislu, saj blagodejno vpliva na organizem in počutje ljudi. Termalna voda prihaja na površje s temperatur 53°C in je uporabljena pri večini bazenov, ki ponujajo sprostitev in hkrati zagotavljajo blagodejne učinke na telo posameznika. Zabavni sklop kopališča zaokrožajo otroški bazeni, tobogani in olimpijski bazen za plavanje. Vseh vodnih površin skupaj je več kot 5.000 m2. Nikakor ne smemo pozabiti na svet savn, ki jih je v kopališču Granit v izobilju. Enako je z različnimi tretmaji, ki se začno s čokoladnimi masažami, se nadaljujejo z aromaterapijami in končajo z masažami z bambusom. Na razpolago jetudi fitnes, več bifejev, solarij, frizerski salon, otroški kotiček ter internetni kotiček. Dan v termalnem kopališču Granit bo minil zares hitro, saj so razsežnosti kopališča ogromne.

 

Nastanitev: V hotelu je na voljo 150 sob, ki imajo kopalnico s kadjo, ločeni WC, telefon, TV, mini bar, kopalne plašče in balkon. Na voljo so tudi suite, ki so nekoliko večje in prostornejše in vam jih lahko na vašo predhodno željo rezerviramo.

 

Prehrana: Bife zajtrk in večerja.

 

 

 

 

 

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Lokalna taksa 1,5 € na osebo na dan, doplačila za vstop v zabaviščni del termalnega kopališča med 1.5.-30.9.2012 5 € na osebo na dan,

Popusti: 

Otroci do 6. leta bivajo v hotelu brezplačno. Popust za otroke od 6.-12. leta : 50%

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel Freya

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon