Bük

Hotel Greenfield golf & spa

Hotel Greenfield se nahaja v zahodnem kotičku Madžarske v mestu Bük, ki predstavlja osrčje termalne regije, znane po svojih zdravilnih vrelcih. Od slovensko-madžarske meje je oddaljen 100 km, od avstrijske...
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lega: v mestu Bük

Hotelska ponudba: Ponudba hotela je edinstvena kombinacija počitka, razvajanja v wellnes-u, golfa in termalnih užitkov v šestih bazenih, ki obsegajo 700 m2 vodne površine. V avli z recepcijo se nahaja bar Piano, kjer je vsak konce tedna poskrbljeno za nežno klavirsko glasbo, privoščite pa si lahko vrhunske čaje, kave, čokoladne specialitete, vina in vitaminske ter mlečne napitke. V restavraciji Seasons za gurmane poskrbijo kuharji s svojo tipično madžarsko začinjeno hrano oz. svojo mednarodno kuhinjo. Hotel ponuja še pool bar, atraktiven wellness in spa, savne, fitnes, konferenčni center, otroško igrišče, posebno igralnico za otroke in različne otroške animacije. Gostje si lahko izposodijo tudi kolesa in nordijske palice za tovrstne fizične aktivnosti, igrajo lahko golf in namizni tenis oziroma se sprehodijo v parku, ki je balzam za telo in duha. V celotnem hotelu je uporaba interneta brezplačna.

 

Wellness&Spa: Poskrbeli so za lastni wellness in spa, kjer se gostje lahko telesno in duhovno prenovijo. Razvajajo se lahko v različnih notranjih, zunanjih in otroških bazenih, ki so vsi različno ogrevani, osmih različnih savnah, kot so finska, turška, infrardeča, solna votlina, frigidarij, tepidarij ipd., oziroma izbirajo v več kot 80 različnih tradicionalnih zdravilnih, lepotnih in eksotičnih tretmajih. Posebej velja izpostaviti terapije ayurvedskih in tajskih masaž ter tradicionalne kitajske terapije. Za telesno aktivnost je gostom na voljo fitnes studio z različnimi kardiovaskularnimi napravami, dvorano za aerobiko, kickbox in streching.

 

Nastanitev: Elegantno opremljenih 192 sob je izjemno prostornih, še posebej so priljubljene sobe s pogledom na čudovito igrišče za golf. Sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, telefon, TV, sef, mini bar, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, brezplačen dostop do interneta in kopalne plašče. Na voljo so tudi apartmaji, ki so večji in prostornejši in vam jih lahko ob vaši predhodni najavi tudi rezerviramo.

 

Prehrana: “Greenfield –All Inclusive” je nekaj, kar je posebnost hotela in je izvrstna kombinacija obrokov, ki organizmu omogočijo da se spočije in regenerira. Bife zajtrk in bife večerja sta zelo bogata in raznolika. Za kosilo sta na voljo dve juhi, dve glavni jedi in solate ter sladice iz bifeja. Poudarek je na zdravi pripravi hrane, kar daje hotelu še poseben pečat. Ves dan je na voljo brezplačna mineralna voda, brezalkoholne pjače, kava in čaj ter sadje. Ob večerji sta do 22. ure na voljo tudi točeno pivo in lokalno vino..

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Lokalna taksa 1,5 € na osebo na dan.

Popusti: 

Popust za otroke od 6.-15. leta 50 %. Popust za otroke od 15.-18. leta 20 %.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel Greenfield golf & spa

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon