Bük

Hotel Hunguest Repce Gold

Mesto Bük, kjer se nahaja hotel Répce Gold, je eno izmed najbolj tradicionalnih madžarskih termalnih središč, kamo zahajajo tako domači gostje kot tudi turisti iz sosednjih držav. Od slovensko-madžarske meje...
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lega: Mesto Bük, kjer se nahaja hotel Répce Gold, je eno izmed najbolj tradicionalnih madžarskih termalnih središč, kamor zahajajo tako domači gostje kot tudi turisti iz sosednjih držav. Od slovensko-madžarske meje je oddaljen 100 km, od mesta Sarvar pa le 25 km. Hotel se nahaja neposredno ob mestnem kopališču, do katerega je zgrajen tunel, tako da vam v hladnih dneh ni treba skrbeti, kako priti do bazenov, savn in različnih tretmajev. Ob hotelu je čudovit vrt z otroškim igriščem in različnimi zunanjimi aktivnostmi. Hotel je odlično izhodišče mnogih sprehajalnih in kolesarskih poti, v neposredni bližini pa se nahaja tudi vrhunsko mednarodno priznano igrišče za golf z osemnajstimi luknjami.

Hotelska ponudba: Hotel, zgrajen leta 2004, je pravi wellness hotel, saj so vse storitve, animacijski programi in kulinarični užitki prilagojeni zdravemu načinu življenja. Ob prihodu v hotel vas bo v sprejemni dvorani pričakala recepcija, kjer vam bodo ponudili vse potrebne informacije. V baru vam bodo postregli s toplimi in hladnimi napitki, v restavraciji pa vam bodo postregli domače in mednarodne kulinarične specialitete. Hotel ima še konferenčni center z brezplačnim WiFi-jem, trgovinico s spominki, otroško sobo in otroško igrišče, lastni wellness center, neposreden dostop do mestnega kopališča, brezplačno varovano parkirišče in odličen animacijski program za starejše in otroke. Najmlajši obiskovalci bodo še posebej cenili otroško sobo in sobo z X-boxom, kjer se bodo lahko zabavali. Vsi športni navdušenci si bodo v hotelu lahko izposodili kolesa, se odpravili do bližnjega igrišča za golf, igrali košarko, tenis, namizni tenis, pikado, biljard ali se preprosto odpravili na pohod ali sprehod.

 

Wellness&Spa: V ponudbi hotela je tako lastni wellness center kot tudi neposredni dostop do mestnega kopališča. Zdravilna voda iz zdravilišča Bük je znana po vsej Evropi, saj ima veliko vsebnost magnezija in kalcija ter je tako idealna za zdravljenje in lajšanje vseh težav s hrbtenico in okončinami. V hotelskem wellness-u boste tako našli lepo umeščen in miren bazen, infra savno, finsko savno, parno kopel, jacuzzi in ledeno kopel. V celotnem wellness-u je pridih mirnosti in sprostitve, zato je zelo primeren za vse, ki si želite počitka in relaksacije. Tisti, ki si želite nekoliko več aktivnosti in zabave, pa se lahko odpravite v mestno kopališče, kjer vam je na voljo 32 termalnih bazenov, več jacuzzijev, bazen doživetij, otroški bazeni in tobogani ki so prava atrakcija za mlado in staro. Poleg vodnih doživetij je možno preizkusiti celo paleto lepotilnih in medicinskih tretmajev; vsak lahko najde nekaj zase. Tako so na voljo: različne masaže (refleksne, tajske, limfne idr.), različne savne, pedikura, manikira, frizerski salon, solarij in različne terapije, ki jih izvaja zdravniško osebje.

 

Nastanitev: Vseh 185 sob je prijetno opremljenih in ponuja vse, kar potrebujete za sproščujoč oddih. Sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, telefon, brezplačno internetno povezavo, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, mini bar, sef in večina sob tudi balkon. Na voljo je tudi nekaj antialergijskih in družinskih sob ter apartmajev. Le-te vam lahko rezerviramo na vašo predhodno željo.

 

Prehrana: V veliki hotelski restavraciji vam bodo postregli z bifejskim zajtrkom in večerjo. Ob večerih pripravljajo tudi »show-cooking«, kjer pred vami pripravljajo madžarske in mednarodne specialitete. V pomladnih, poletnih in jesenskih mesecih imajo večer, namenjen hrani z žara, kjer na vrtu pripravijo dobrote z žara. Ob predhodnem dogovoru vam lahko pripravijo vegetarijansko in dietno prehrano

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Lokalna taksa 1,7 € na osebo na dan, doplačilo za enodnevno bivanje 47 € na osebo na dan

Popusti: 

Popust za otroke od 6.-12. leta 50%

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel Hunguest Repce Gold

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon