Zalakaros

Hotel MEN DAN

Hotel MenDan ponuja prijetno vzdušje, zdravniško oskrbo ter številne zdravstvene terapije in lepotne tretmaje. Wellness zajema več notranjih bazenov, različne savne, parno kopel ter masažno kad. Hotel stoji v...
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lega: Hotel se nahaja v samem centru mesta Zalakaros, le nekaj korakov od tržnice, trgovinic in barov, v katerih vam ponujajo obilico tradicionalnih madžarskih izdelkov. Hotel ponuja pravo mešanico sprostitve in vrhunskih zdraviliških tretmajev. Do mestnega kopališča Granit, ki je s 5.000 m2 vodnih površin največje v tem delu Evrope, je le 200 m. Samo mesto je eno najbolj priljubljenih madžarskih letovišč in je od slovensko-madžarske meje oddaljeno le 55 km.

Hotelska ponudba: Ob prihodu v hotel boste najprej zagledali avlo z recepcijo in barom, ki je prava paša za oči, ker je polna rastlinja. Skozi celoten hotel se čuti vzdušje povezanosti z naravo, kar gostje hotela še posebej cenijo. Posebej je poskrbljeno tudi za otroke in dojenčke, ki se jim prilagajajo s prehrano, nastanitvijo, otroškimi animacijami, igriščem, bazenčki. Brezplačna internetna povezava je na voljo po celem hotelu, brezplačno je tudi parkiranje . V restavracijah Zafir in Coral ponujajo tipične močne madžarske okuse ali mednarodno obarvano hrano v kombinaciji z odličnimi madžarskimi vini. Gostje se lahko osvežijo tudi v pool baru. Hotel ponuja tudi konferenčne sobe za seminarje in večje skupinske dogodke, sobe, prilagojene invalidnim osebam, zobozdravniško ordinacijo in druge zdraviliške sprostitvene storitve. Vsako sredo za goste priredijo madžarski večer s plesom in glasbo, vsak četrtek brezplačno degustacijo madžarskih vin in vsako soboto nočno kopanje.

 

Wellness&Spa: Kljub neposredni bližini kopališča Granit ima hotel tudi svoje bazene, ki obsegajo 400 m2 vodne površine. Na voljo sta olimpijski in termalni bazen z enako vodo, kot je v termalnem kopališču, bazen z vodnimi atrakcijami ter jacuzziji. Gostje se ob obisku savna parka razvajajo v tradicionalnih in eksotičnih savnah, kot so finska, bio savna, ledena in solna votlina, parna in medena kopel, posebej pa velja omeniti afrodizično savno, ki poskrbi za vznemirljive občutke in razvaja »drugače«. V wellness in spa centru mojstri masaže poskrbijo za telesno in duhovno prenovo gostov. Nudijo tako zdravilne, rehabilitacijske kot tudi vrsto različnih lepotilnih tretmajev. Med gosti je zelo priljubljen obisk mestnega termalnega kopališča Granit, kjer je gostom na voljo veliko različnih vodnih in wellness storitev. Tako se bodo v zdraviliški del odpravili vsi, ki jih pestijo kakšne zdravstvene težave, in se prepustili vplivom vode, ki velja za eno najbolj zdravilnih v Evropi. Testiranja so pokazala, da je voda rahlo radioaktivna, vendar v pozitivnem smislu, saj blagodejno vpliva na organizem in počutje ljudi. Termalna voda prihaja na površje s temperaturo 53 °C in je uporabljena pri večini bazenov, ki ponujajo sprostitev in hkrati zagotavljajo blagodejne učinke na telo posameznika. Zabavni sklop kopališča zaokrožajo otroški bazeni, tobogani in olimpijski bazen za plavanje.

 

Nastanitev: Hotel ponuja 162 umirjenih sob, kar se izraža v umirjenih barvnih tonih, zelo veliki postelji, usnjenim kanapejem in luksuzno opremljeno kopalnico s kadjo ali tušem. V vsaki sobi je tudi sušilnik za lase, telefon, TV, brezplačen dostop do interneta, sef, mini bar, kopalni plašči ter v nekaterih sobah tudi balkon. Na voljo so še družinske sobe, apartmaji in junior suite, ki vam jih lahko rezerviramo na vašo predhodno željo.

 

Prehrana: Ameriški bife zajtrk in večerja. Ob predhodnem dogovoru vam lahko pripravijo tudi dietne in brezglutenske obroke.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Lokalna taksa 1,5 € na osebo na dan, doplačilo za bivanje med vikendom 9 € na osebo na dan, doplačilo za enoposteljno sobo 32 € na osebo na dan.

Popusti: 

Otroci od 6. do 12. leta plačajo 19 € na osebo na dan.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel MEN DAN

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon