Hotel Naturmed Carbona

<
>
Kratek opis: 
NaturMed Hotel Carbona s svojim mediteranskim stilom in 1000 m² vodnih površin se nahaja v prestolnici Madžarskih zdravilišč, kjer se lahko kopate tudi v naravnem termalnem jezeru.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Lega: Hotel se nahaja v središču mesta Héviz in je le 500 m oddaljen od največje znamenitosti kraja, največjega termalnega jezera v Evropi. Edinstveno jezero se nahaja v parku, velikem skoraj 5 hektarjev. Poleti se temperatura vode v jezeru, ki je priljubljeno za kopanje, povzpne na 36 °C, pa tudi v zimskem času temperatura vode ne pade pod 22 °C, zato je zelo dobro obiskano in primerno za kopanje tudi v zimskih mesecih. Mesto je prav zaradi termalnega jezera pridobilo sloves ene najbolj priljubljenih wellness & spa destinacij v vsej Evropi. Od slovensko-madžarske meje je Héviz oddaljen 120 km.

Hotelska ponudba: Hotel nosi zaradi svoje povezanosti z naravo pravo ime, saj so povsod po hotelu vidni naravni materiali, kar boste opazili že pri vstopu v avlo z recepcijo, sredi katere raste živa platana. V Platana Cafe & Juice baru, ki se nahaja v istem prostoru, vam bodo postregli z odličnimi kavnimi, mlečnimi in drugimi napitki ter vam ponudili različne prigrizke. V hotelu je še več barov, posebej velja izpostaviti bar Neptun Pool Bar, kjer vam bodo postregli z naravnimi sokovi iz sadja in zelenjave, kar bo dalo dodaten pečat vašemu razvajanju. V restavraciji vam bodo z veseljem postregli tako z domačimi kot tudi z mednarodnimi jedmi in vam ponudili velik izbor odličnih domačih in tujih vin. V hotelu so še tri konferenčne dvorane, WiFi, čudovit wellness center, otroško igrišče, otroška igralnica (v poletnih mesecih), vrt in varovano najemniško parkirišče. Vsi, ki se boste aktivno udejstvovali med vašim oddihom, boste uživali ob fitnesu, tenisu, biljardu in kolesarjenju, kolo pa si lahko izposodite v hotelu.

Wellness&Spa: Wellness ponudba je v hotelu zares bogata. Celoten wellness je narejen v starorimskem slogu, kar mu daje še posebno privlačnost in čar. Predvsem je impresiven eden najlepših zunanjih bazenov na Madžarskem, kjer je vrsta masažnih in sproščujočih kopeli, z otroškim bazenom pa so poskrbeli tudi za otroke. Tudi notranji bazen je velik in prostoren in ponuja možnost plavanja in uživanja v vodi. Poleg bazenov so v centru na voljo finska savna, infra savna, tekstilna savna, parna kopel, tepidarium, slana jama, aromaterapije, različne kopeli, med katerimi še posebej velja izpostaviti Kneippovo kopel, solarij in celo vrsto masaž, pri katerih terapevti uporabljajo starodavne metode in talaso terapije med katerimi izstopa Sensolite svetlobna terapija.

Nastanitev: Sobe, ki jih ponuja NaturMed Hotel Carbona, so elegantno in prijetno opremljene in imajo kopalnico s kadjo ali tušem, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, sef, minibar, kopalne plašče in balkon ali teraso. Imajo tudi nekaj antialergijskih sob. Na voljo so tudi suite in družinske sobe, ki vam jih bomo rezervirali na vašo predhodno željo.

Prehrana: Bife zajtrk in večerja. Možnost zamenjave večerje za kosilo. Ob predhodnem dogovoru vam lahko pripravijo tudi dietne in brezglutenske obroke.

Doplačila: 

Lokalna taksa 1,7 € na osebo na dan, parkirišče 3,3 € na dan, doplačilo za božični program 35 € na osebo, doplačila za silvestrski program 151 € na osebo.

Popusti: 

Otroci do 10. leta bivajo v hotelu brezplačno. Otroci od 10.-14. leta 50%, otroci od 14.-18. leta 30%.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.