Hévíz

Hotel Sante

Lega hotela Sante je odlična, saj ste v slabih desetih minutah pri glavni znamenitosti, največjem termalnem jezeru v Evropi. Jezero vulkanskega izvora se nahaja v parku, velikem skoraj 5 hektarjev, in ponuja...
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion, Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lega: Hotel se nahaja v centru mesta Héviz, a vseeno v mirnem in tihem okolju. Lega hotela je odlična, saj ste v slabih desetih minutah pri glavni znamenitosti, največjem termalnem jezeru v Evropi. Jezero vulkanskega izvora se nahaja v parku, velikem skoraj 5 hektarjev, in ponuja nekaj edinstvenega in čudovitega. Temperatura vode se poleti povzpne na 36 °C, pozimi pa ne pade pod 22 °C. Zaradi te edinstvene tople termalne vode je jezero zelo dobro obiskano tudi v zimskih mesecih. Mesto, ki je oddaljeno od slovensko-madžarske meje 120 km, si je prav zaradi te termalne vode pridobilo sloves ene najbolj priljubljenih wellness & spa destinacij v Evropi.

Hotelska ponudba: V hotelu Sante vas bodo prijazno sprejeli na recepciji, ki je odprta 24 ur. Lahko boste obiskali njihov bar, v restavraciji pa vam bodo postregli z odličnim obilnim zajtrkom. Pohvalijo se lahko z domačimi izdelki, kot so npr. domači sir, marmelada ali salame, poleg pa vam ponudijo odlična madžarska ali tuja vina. Po predhodnem dogovoru je možen tudi polpenizon. Hotel ima konferenčno dvorano za 30 ljudi in svojo garažo ter parkirišče, kjer lahko brezplačno parkirate. Omogočajo vam še prevoz do letališča, organizacijo različnih izletov, izposojo avtomobilov in wellness center, v katerem se boste lahko razvajali ali se le odpočili od skrbi in naporov vsakdanjega življenja. V bližini hotela je center mesta, različne odlične restavracije, cerkev in novo otroško igrišče, kjer se otroci odlično zabavajo, vi pa lahko uživate v naravi in čudoviti pokrajini.

 

Wellness&spa: V wellness-u se lahko sproščate v finski savni, ki ima 95 °C, ali v čudovitem jacuzziju, v katerem je 30–32 °. Po napornem dnevu v naravi ali mestu Héviz se lahko sproščate ob prijetni masaži stopal, masaži celotnega telesa ali limfni drenaži, ki daje novo dimenzijo življenju, zdravju in lepoti vašega telesa. Večina gostov hotela se odpravi v bližnje termalno kopališče, kjer se prepuščajo blagodejnim učinkom termalne vode, ki je zbrana v termalnem jezeru. V mestnem kopališču boste našli vrsto tretmajev in bazenov, čeprav je najbolj priljubljeno prav kopanje v jezeru, kar je nekaj edinstvenega. Kot zanimivost povejmo, da večina kopalcev v jezeru uporablja pripomočke za plavanje, saj je voda »težka« in je tudi plavanje v njej oteženo.

 

Nastanitev: Dvoposteljne sobe so zelo prostorne in lepo opremljene. Imajo kopalnico s tušem, WC, kopalne plašče, TV, sef, minibar, brezplačni internet in balkon ali teraso.

 

Prehrana: Bogat ameriški bife zajtrk. Ob predhodnem dogovoru in za večje skupine se je mogoče dogovoriti za polpenzion, kjer bo tudi večerja samopostrežna.

 

Cene/Termini: 

 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

 

Doplačila: 

Lokalna taksa 1,5 € na osebo na dan,

Popusti: 

Otroci do 3. leta bivajo v hotelu brezplačno. Otroci od 3.-12. leta plačajo 10 € na osebo na dan, otroci od 12.-18. leta plačajo 15 € na osebo na dan.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel Sante

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon