Italija

ROMANTIČNA VERONA IN ZABAVNI GARDALAND

Ogled mesta zaljubljenih - Verone ter celodnevni izlet v Gardaland.
Prevoz: 
Avtobus

1. dan: SLOVENIJA – VERONA

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru ob 6.00 uri. Vožnja po avtocesti mimo Benetk, Padove do VERONE. Sledi ogled romantičnega mesta zaljubljencev Romea in Julije. Peš se sprehodimo po mestu, kjer si ogledamo najprej vedno živahni trg Bra z znamenito Areno - rimsko gledališče iz 1. stol. n.št., ki danes gosti razne koncerte in operne predstave. Ogled odznotraj. Nadaljujemo naprej po trgovski ulici Via Mazzini do Julijinega balkona. Ogled hiše in prosti čas za fotografiranje. Obiščemo še Gosposki trg, urni stolp in Piazza delle Erbe ali zeliščni trg z zanimivo tržnico. Po želji se zapeljemo v okolico Gardskega jezera do safari parka ''PARCO NATURA VIVA'', kjer bomo z vožnjo med številnimi živalskimi vrstami imeli vtis pravega afriškega safarija. Namestitev v hotelu v okolici. Večerja in nočitev.

2. dan: GARDALAND - SLOVENIJA

Zajtrk. Po zajtrku se zapeljemo do zabaviščnega parka GARDALAND, ki mu bomo namenili celodnevni ogled. Gardaland vam ponuja več kot 40 atrakcij, 4 tematske vasice, razne plesne in akrobatske spektakle, šov delfinov pa Fantasy Kingdom, Mad house - nepredvidljiva hiša, kjer se v trenutku znajdete z nogami na stropu in ne na tleh, ogledate si muzikal iz Broadway-a ali pa drsalni spektakel v ledeni dvorani,… Obiščite pirate, Dolino kraljev, razburljivi Space Vertigo in se zapeljite z najbolj adrenalinskima Blu Tornado ter X Raptor, oglejte si ledeno dobo v 4d tehnologiji ter Kung Fu Panda akademijo… Ob dogovorjeni uri se zberemo in polni prijetnih vtisov krenemo proti domu.

CENA: kontaktirajte nas za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah s sodobnim turističnim avtobusom, zunanje oglede po programu, 1 x POLPENZION v hotelu 3*, vstopnino v Gardaland, vstopnino v Julijino hišo, vstopnino v Areno v Veroni, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.

DOPLAČILA: safari park Natura Viva 8 EUR po osebi, 'lunch' paket za drugi dan 5 EUR po osebi.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

ROMANTIČNA VERONA IN ZABAVNI GARDALAND

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon