Malta

Okrasto rumene mogočne skale, ki se dvigajo iz kristalno čistega sredozemskega morja. Vmes številne skalnate in peščene plaže in nešteti skriti zalivčki. Pisani »luzziji«, ki se pozibavajo v kobaltno modrih vodah majhnih pristanišč. Italijanski Gelati, arabska arhitektura in angleško govoreči Maltežani. Omamni vonj resja, timijana in rožmarina. V soncu bleščeči cvetovi tamarisk. Bogata kulturna dediščina preteklih stoletij z megalitskimi templji, spoštovanje vzbujajočimi srednjeveškimi utrdbami in veličastnimi palačami in cerkvami. Predvsem pa najbolj živahno nočno življenje v Sredozemlju so dejstva, ki nas vedno znova opominjajo, da se majhno sončno državico na meji med Evropo in Afriko izplača obiskati več kot enkrat.

 

Malta
Čudovit hotel Intercontinental stoji sredi svetovno znanega mesta St. Julian´sa na Malti v Mediteranu. Plaža, bari, diskoteke, trgovine so oddaljeni le nekaj minut hoje.
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel se nahaja 15 min hoje od središča Slieme in le nekaj korakov od pomola, od koder vas ladja popelje na oglede otoka ter prestolnico Malte, Valletto.
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel stoji na mirni lokaciji ob morju, 15 min hoje od mesta St. Julian. Ponuja pogled na zaliv St. George in ima sobe z velikim balkonom, večinoma s pogledom na...
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel leži v bližini mesta St. Julian, poleg vsega dogajanja. Do skalnate plaže je 250m.
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel Golden Tulip Vivaldi se nahaja na najživahnejšem predelu na Malti v Mediteranu.Do prvih igralnic in zelo priljubljenega kopališča Dragonara Reef Club je le pet...
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel se nahaja v idilični ribiški vasici Xlendi. V bližini hotela se ob sprehajalni poti nahajajo številne restavracije, bari in manjše trgovine.
Prevoz:
Cena od:
Comino
Edini hotel na otoku Comino se nahaja stran od vrveža, iz njega je čudovit pogled na morje in sosednji otok Gozo. Blizu hotela je majhna zasebna peščena plaža v zalivu...
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel se nahaja v mirnem predelu Qawri in ima notranji in zunanji bazen, na terasi pa vas čakajo brezplačni ležalniki in senčniki.
Prevoz:
Cena od:
Malta
Majhen prisrčen hotel je v Bugibbi. Do skalnate plaže in promenade s številnimi trgovinicami, barčki in restavracijami je 5 minut hoje, avtobusno postajališče je tik...
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel leži samo 150 m od promenade v Qawri. Do prvih skalnatih plaž je 500 m, do avtobusne postaje za lokalne avtobuse pa le 250 m.
Prevoz:
Cena od:

Strani