Malta

Okrasto rumene mogočne skale, ki se dvigajo iz kristalno čistega sredozemskega morja. Vmes številne skalnate in peščene plaže in nešteti skriti zalivčki. Pisani »luzziji«, ki se pozibavajo v kobaltno modrih vodah majhnih pristanišč. Italijanski Gelati, arabska arhitektura in angleško govoreči Maltežani. Omamni vonj resja, timijana in rožmarina. V soncu bleščeči cvetovi tamarisk. Bogata kulturna dediščina preteklih stoletij z megalitskimi templji, spoštovanje vzbujajočimi srednjeveškimi utrdbami in veličastnimi palačami in cerkvami. Predvsem pa najbolj živahno nočno življenje v Sredozemlju so dejstva, ki nas vedno znova opominjajo, da se majhno sončno državico na meji med Evropo in Afriko izplača obiskati več kot enkrat.

 

Malta
Hotel leži v bližini mesta St. Julian, poleg vsega dogajanja. Do skalnate plaže je 250m.
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel Golden Tulip Vivaldi se nahaja na najživahnejšem predelu na Malti v Mediteranu.Do prvih igralnic in zelo priljubljenega kopališča Dragonara Reef Club je le pet...
Prevoz:
Cena od:
Malta
Čudovit hotel Intercontinental stoji sredi svetovno znanega mesta St. Julian´sa na Malti v Mediteranu. Plaža, bari, diskoteke, trgovine so oddaljeni le nekaj minut hoje.
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel se nahaja 15 min hoje od središča Slieme in le nekaj korakov od pomola, od koder vas ladja popelje na oglede otoka ter prestolnico Malte, Valletto.
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel stoji na mirni lokaciji ob morju, 15 min hoje od mesta St. Julian. Ponuja pogled na zaliv St. George in ima sobe z velikim balkonom, večinoma s pogledom na...
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel se nahaja v mirnem predelu Qawri in ima notranji in zunanji bazen, na terasi pa vas čakajo brezplačni ležalniki in senčniki.
Prevoz:
Cena od:
Malta
Majhen prisrčen hotel je v Bugibbi. Do skalnate plaže in promenade s številnimi trgovinicami, barčki in restavracijami je 5 minut hoje, avtobusno postajališče je tik...
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel leži samo 150 m od promenade v Qawri. Do prvih skalnatih plaž je 500 m, do avtobusne postaje za lokalne avtobuse pa le 250 m.
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel leži v pristaniškem naselju Cirkewwa na severnem delu otoka Malta. Od peščene plaže z brezplačnimi senčniki in ležalniki vas loči le cesta pod katero je podhod.
Prevoz:
Cena od:
Malta
Hotel se nahaja v idilični ribiški vasici Xlendi. V bližini hotela se ob sprehajalni poti nahajajo številne restavracije, bari in manjše trgovine.
Prevoz:
Cena od:

Strani