Italija

Italija je dežela kapučina, romantike, oblikovanja in mode. Fascinantni kulturno-zgodovinski spomeniki, okusna hrana, odlično vino, graciozne ženske, nogomet...da, vse to in še mnogo več ponuja naša soseda.
Škornjast, večinoma gorat polotok s kar 4320 km obale daje dom še enklavama Vatikan in San Marino.

V 3 dneh bomo obiskali kar 5 držav: Italijo, Avstrijo, Liechenstein, Švico in Nemčijo. Ogledali si bomo eno izmed najmanjših evropskih državic, kneževino Liechtenstein.
Prevoz:
Cena od:
Ogled biserov Sicilije: Dolina templjev, Sirakuza, Palermo, vzpon na Etno
Prevoz:
Cena od:
Ogled mesteca Gubbio ki mu pravijo tudi "umbrijska Siena". Odpravili se bomo tudi do prestolnice Umbrije, obiskali bomo Perugio.
Prevoz:
Cena od:
Obisk Mantove, mesta ki je obdano s tremi jezerci s skoraj neokrnjeno srednjeveško popolnostjo. Za nekatere je Mantova najbolj romantično mesto na svetu. Ogledali si...
Prevoz:
Cena od:
Plovba na otok Elba, ki ga mnogi poimenujejo Napoleonov otok. Po otoku se bomo potepali cel dan, si ogledali rezidenco Napoleona I. z muzejem in knjižnica vila Mulini,...
Prevoz:
Cena od:
Obisk Siene in ogled starodavnega jedra Piazza del Campo. To je trg, kjer že petsto let dvakrat v poletju priredijo slavni festival Palio.
Prevoz:
Cena od:
Ogled mestec Lucca,Pisa, Firence in njihovih glavnih znamenitosti. Obiskali bomo tudi »florentinskega prašička«, ki vam bo izpolnil skrite želje.
Prevoz:
Cena od:
Z ladjico bomo križarili po jezeru s postanki za ogled otokov "Isola Madre", "Isola del Pescatori" ter otok "Bella".
Prevoz:
Cena od:
Ogled največjih znamenitosti v Ravenni, Dantejev grob, cerkev San Apolinare in Cllasse. V San Marinu mužnost ogleda muzeja voščenih lutk.
Prevoz:
Cena od:
Zapluli bomo po beneški laguni do otoka Burano in Murano, nato še v Benetke do Markovega trga.
Prevoz:
Cena od:

Strani